CD presentatie Lustig und Durstig grandioos succes

Afgelopen zaterdag was het zover. De winterhit van 2011 werd voor het eerst met het Nederlandse publiek gedeeld. In een bomvolle Nostalgie was het 1e optreden van de heren van Lustig und durstig een feit.

“Wat een topavond”, aldus het management van Lustig und durstig. Er wordt terug gekeken op een bijzondere avond die om 20.30 uur startte. Vanaf die tijd kwamen de bezoekers langzaam binnenstromen. Rond half 11 was het etablissement van de familie Gommans tot de nok gevuld en werd de spanning langzaam opgebouwd. Met een grootste aankondiging kwamen de heren van lustig und durstig het podium in gepaste kleding op. De sfeer was goed en het optreden werd met applaus ontvangen.

Na het wervelende optreden was er meteen de gelegenheid om de single te kopen voor de eerlijke prijs van € 7,-. De CD’s vlogen als zoete broodjes over de toonbank: geweldig! Iedereen bedankt voor de steun aan Lustig und durstig tijdens deze avond. Na het 1e optreden was er uiteraard nog een paar keer tijd voor de traditionele “zugabe”. Rond 1 uur werd de tocht voortgezet richting andere Meijelse cafés. Na een korte tussenstop bij de Zwaan, werd er verder gelopen naar café de vangrail. Bij de Zwaan bleek later na een van de groepsleden een persoonlijk showtje weggeven te hebben die beloond werd met enkele afgenomen CD’s. Bij café de vangrail kregen we ook de gelegenheid om onze single te presenteren. Daar was het nog laat geworden tot in de kleine uurtjes… Nostalgie, cafe de vangrail en de Zwaan bedankt voor het geboden podium!

Op zondag waren er nog 3 leden van het management van Lustig und durstig die het Eindhovense stratum aandeden. Na enkele verwoede pogingen om in het glazen huis gedraaid te worden, werd er koers gezet naar cafe t Lempke. Daar werd de single met open armen ontvangen en werd naar verluid meer dan 10 x gedraaid. Ook Eindhoven is dus inmiddels bekend met de hit van 2011.

De kop is er dus af. Waar de heren komend weekend gaan optreden staat nog niet vast. Wel zijn er al enkele boekingsaanvragen binnen. Houd de website en hyvespagina in de gaten waar de heren te bewonderen zijn.

Geïnteresseerde cafés kunnen ons boeken door contact op te nemen met ons via lustigunddurstig.hyves.nl of ga naar www.winterbergintsauerland.nl.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om een single te kopen.

Lustig und durstig.

download als PDF-file | homepage | foto's